المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : I got warning



over_dose
30-09-2009, 03:17 AM
i got the following when attempted to open the forum from chrome


Warning: Visiting this site may harm your computer!
The website at www.kasralainy.com contains elements from the site www.up4vip.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for www.up4vip.com.

kalamntena
30-09-2009, 03:18 AM
مين حاطط صورة من الموقع ده في توقيعه؟

ekm86
30-09-2009, 02:27 PM
زي ما كلمنتينا قالت لك
بيبقى حد رافع الصورة بتاعة التوقيع عنده على موقع رفع "اللي هو هنا : "
وجوجل بيعتبر الموقع ده خطر لأن فيه malware.. وبالتالي بيعتبر الصورة المرفوعة منه دي خطر برضه
وبيسألك يفتح الصفحة ولا لأ..
وطبعا لو فتحت الصفحة مفيش أي مشكلة خالص

over_dose
30-09-2009, 04:35 PM
انا عارف كل ده
وشغال عادي بس بنبهكم مش اكتر